Клюєв збрехав про Шуфрича, але той вирішив не підставляти товариша

Вівторок, 13 липня 2010, 09:49

Нестор Шуфрич був здивований, коли перший віце-прем'єр Андрій Клюєв заявив про його призначення в РНБО і пояснив цим відставку з посади голови МНС.

Про це Шуфрич сказав в інтерв'ю газеті "Сегодня".

На запитання, як Клюєв поставився до відставки Шуфрича, який вважається його людиною, екс-міністр відповів: "Це питання потрібно переадресувати Андрію Клюєву".

"Єдине, що мене здивувало, то це указ про моє призначення на роботу в РНБО, і слова Андрія Петровича, який сказав, що я погодився з переведенням на нову роботу, і що це є причиною мого звільнення", - зізнався Шуфрич.

"Депутати у це не повірили. Але коли я саме в такій інтерпретації почув підписане Азаровим подання... звісно, це питання я сьогодні врегулював, щоб не підставляти й свого товариша Андрія Клюєва, щоб ніхто не міг сказати моїм товаришам по фракції, що він збрехав, і щоб ніхто не зміг би дорікнути представникам Партії регіонів, що вони обманюють один одного", - розповів він.

При цьому Шуфрич підкреслив, що "був здивований".

Екс-міністр також зазначив, що був дуже здивований, що першими, хто підійшов до нього під час урочистостей із приводу ювілею Віктора Януковича й висловили йому свою підтримку, були секретар РНБО Раїса Богатирьова та віце-прем'єр Сергій Тігіпко.

"А це ж люди, яких я колись гостро критикував. Проте, я оцінив їхню позицію. Чесно кажучи, це було для мене дуже несподівано. Судячи з усього, цим політикам ніщо людське не чуже", - сказав Шуфрич.

"Також мене підтримали й багато моїх товаришів по партії", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування