Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новий заступник Медведька порушить нові справи проти Кабміну Тимошенко?

Вівторок, 13 липня 2010, 10:17

Відставка Тетяни Корнякової з посади заступника генпрокурора може бути пов'язана з претензіями до її роботи з боку президента Віктора Януковича.

Таку думку висловив перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності "регіонал" Володимир Олійник.

"Думаю, кадрові зміни в Генпрокуратурі назріли давно, тому що президенти змінюються, а колегія вже давно не освіжалася. Корнякова працювала досить ефективно, але зараз вимоги інші: те, що раніше було добре, сьогодні вже нікуди не годиться", - сказав він, пише Комерсант-Україна.

Призначений заступником генпрокурора Віктор Занфіров куруватиме у ГПУ діяльність Головного управління нагляду над дотриманням законів щодо прав і свобод та захисту інтересів держави.

"Він працює в органах прокуратури давно. Це підготовлений і зрілий працівник, який має хорошу репутацію серед прокурорських працівників", - сказав заступник генпрокурора Євген Блажівський.

У свою чергу заступник генпрокурора Віктор Кудрявцев зазначив, що в прокуратурі Запорізької області Занфіров курував питання загального нагляду.

"Безпосередньо в роботі я з ним не стикався, але знаю, що він досвідчений працівник, що знає і вміє, один з кращих у своєму напрямку", - сказав він.

За словами Олійника, результати роботи нового заступника генерального прокурора стане видно вже днями.

"Це виявиться у протестах генпрокурора та інших діях прокурорського характеру, наприклад у порушенні кримінальних справ", - сказав він.

Як відомо, за дорученням президента ГПУ проводить перевірку діяльності попереднього уряду.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...