Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Балога знайшов у Азарова 10 зайвих людей

Середа, 14 липня 2010, 16:57
 

Лідер партії "Єдиний Центр" Віктор Балога вважає, що в нинішньому уряді мінімум, десять зайвих людей.

Про це він сказав в інтерв'ю УНІАН.

"Віце-прем'єри з силових питань і АПК - п'яте колесо до воза. Вільну посаду гуманітарного "віце" треба скасувати як таку", - заявив він.

"Віце-прем'єр з регіонального розвитку був би потрібен лише для адміністративно-територіальної реформи, яка навіть не оголошена. Можна об'єднати деякі міністерства і комітети", - наголосив Балога.

Говорячи про успіхи нової влади, Балога зауважив, що успіхи сьогодні в гострому дефіциті.

"Причина в тому, що немає політичної волі проводити швидкі зміни. Ситуація в'язка, як розігріта смола. Реформи йдуть тільки на словах, коли почнуться у ділах - невідомо", - вважає він.

За словами Балоги, проект Податкового кодексу, "розпіарений як великий ривок уперед", виявився міфом.

"При цьому економічний віце-прем'єр навіть роботу над помилками видає за реформу. Суцільна імітація!", - заявив лідер "Єдиного Центру".

Балога підкреслив, що тим часом бізнес йде у тінь, бо податківці, санстанції і пожежні остаточно "озвіріли".

"Хабарі зросли в рази. Імпортери не можуть ввезти товар через ускладнені митні правила і збільшені побори. Іноземні компанії, які відкрили у нас представництва, згортають активність через пресинг і корупцію. ПДВ - а це десь 20 млрд. гривень - не повертається, бізнес у шоковому стані", - зауважив Балога.

На його думку, зараз склалися такі умови, що бізнесу простіше закритися і перечекати. "Так відбувається і на Галичині, і на Донбасі", - зауважив він.

"Однак за відсутності великих перемог є маленькі успіхи. Їх небагато, але вони приємні. Наприклад, можливість зберігати мобільний номер при зміні сотового оператора", - зазначив Балога.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування