"Нафтогаз" капітулював перед Фірташем на прохання "Газпрому"?

П'ятниця, 16 липня 2010, 16:55
НАК "Нафтогаз" змінив свою тактику в Стокгольмському суді після прохання керівництва "Газпрому" не втягувати їх у конфлікт з РосУкрЕнерго.

Про це пише "Дзеркало тижня", посилаючись на лист заступника голови правління ВАТ "Газпром" і одночасно голови координаційної ради "РосУкрЕнерго" Валерія Голубєва.

У цьому документі "Газпром" просить "Нафтогаз" відкликати зі Стокгольмського суду свою заяву, "що містить невірно викладені факти, навмисне спотворення і вільне трактування подій і документів, а також твердження щодо ВАТ "Газпром" і його посадових осіб, що не відповідають дійсності".

 

На думку журналістів видання, лист Голубєва служить "ключем для розуміння, чому ж було змінено третє подання до Стокгольмського арбітражу і чому після цього у справі "РосУкрЕнерго" проти "Нафтогазу" в якості третьої сторони не фігурували ні "Газпром", ні перші особи Російського держави".

За словами юристів, по суті це подання не було змінено, але з нього зникли прізвища людей, які могли внести ясність у багато спірних питань з РУЕ.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...