Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко вже привчає Наливайченка до партійних традицій

Неділя, 18 липня 2010, 11:00

Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко здійснив щорічне сходження на Говерлу у супроводі Валентина Наливайченка.

Як повідомляє прес-служба партії, у сходженні взяли участь також керівники та активісти партії Іван Васюник, Євген Гірник, Микола Оніщук, Володимир В'язівський, Зиновій Шкутяк, та інші.

До акції "нашої України" приєднались активісти Громадської ініціативи "Оновлення країни" на чолі з лідером Валентином Наливайченко.

На мітингу біля підніжжя гори Віктор Ющенко висловив переконання, що люди, які сьогодні здійснювали сходження на Говрелу є не туристами, а патріотами, які шанують одне з найбільших національних свят нашої країни.

"20 разів ми піднімаємося в цей час на Говерлу і присвячуємо це сходження нашій державі, нашій нації. Мені здається, це дуже важливо, що цим ми демонструємо ту шану і велику любов до того, що завойовувалося віками - до Української держави", - зауважив він.

"П'ять років тому я пережив такий стан, що думав - на Говерлу вже ніколи не піднімусь, але після цього вже чотири рази піднімався, і це для мене потужна фізична і психологічна мотивація. Я принципово в день святкування підписання Декларації про державний суверенітет маю бути тут", - наголосив Ющенко.

Ющенко висловив переконання на незворотності процесів розвитку української незалежної держави, попри будь-які труднощі, з якими сьогодні стикається наша країна.

"У когось опущені руки, бо здавалося б все повинно, з ласки Божої, подаватися українцям на таці. А хтось, у складних муках сприймає українську мову, культуру, пам'ять, традиції. Хтось дуже важко іде від населення до нації, бо не звик відповідати за те, кого обирає", - зауважив лідер "Нашої України".

"Але найголовніше для мене, що ми сьогодні живемо у свободі. Свобода це не те, що тобі подарували, свобода - це те, що ти не можеш віддати. Свобода вчить відповідальності, в тому числі за твій вибір. Свобода - це право на помилку також. І я переконаний, що події, які сьогодні відбуваються в країні, це події призначені для висновків українців", - додав він.

Як відомо, за чутками, Валентин Наливайченко може стати новим лідером "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування