Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко назвав Тимошенко чи то паразитом, чи то метастазою. У БЮТ кажуть, що в нього щось з психікою

Вівторок, 20 липня 2010, 16:48

Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко вважає, що сьогодні демократичний рух потребує серйозної інвентаризації та переосмислення.

Таку його точку зору цитує сайт "Нашої України".

Він пояснює це тим, що сьогодні демократичний рух переживає своєрідні "ракові метастази", породжені псевдодемократичними силами.

"Низка політичних сил, і в першу чергу БЮТ,  паразитують на  демократичному полі", - наголосив Ющенко. За його словами, зараз простій людині дуже складно розрізнити, де є справжні демократи, а хто лише прикривається демократичними гаслами.

На його думку, те, що нині відбувається в демколах, не сприятиме їх консолідації.

"Йде велика гра, велике маскування, за якими не стоїть ні демократія, ні свобода, ні нація. Це спосіб отримати владу. Треба вишиванку одягнути для галичан - одягнемо вишиванку, однак я повторюю: це - не більше ніж маскування", - наголосив він.

У свою чергу БЮТівець Ігор Гринів вважає заяви Ющенка щодо БЮТ - "за межами здорового глузду".

"Заяви колишнього президента уже давно втратили будь-які раціональні мотиви. Чому він це робить і поливає брудом людей, допомогою яких користувався, щоб здобути президентське крісло - для мене це загадка", - сказав він, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Як і загадка, як із великого патріота української держави можна стати великим руйнатором демократичних сил і незалежності", - додав Гринів.

Він також вважає, що заяви Ющенка стосовно БЮТ і його лідера Юлії Тимошенко "пов'язані з якимись особливостями психіки, а не розуму".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування