Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Буковині знайшли куди пішли кошти виділені на повінь

Вівторок, 20 липня 2010, 18:47
В Чернівецькій області посадовець підписуючи неправдиві акти завдав державі збитків на суму понад 6 мільйонів гривень.

Cпівробітниками УБОЗ УМВС України в Чернівецькій області в ході реалізації матеріалів оперативно-розшукової справи задокументовано злочинну діяльність посадових осіб Чернівецької облдержадміністрації, повідомляє прес-служба МВС.

Під час ліквідації наслідків стихійного лиха, що сталося 23-27 липня 2008 року, було укладено договір між головним управлінням регіонального розвитку, архітектури та інфраструктури Чернівецької ОДА та корпорацією "Укрмонтажспецбуд".

Згідно договору підприємство взяло на себе обов'язки по виконанню робіт з відновлення вулиць, доріг, мостів та інших об'єктів дорожнього господарства у шести районах Чернівецької області.

"34-річний чернівчанин працюючи заступником начальника головного управління ОДА, в грудні 2008 року вступив у злочинну змову із службовими особами генпідрядної організації "Укрмонтажспецбуд" направлену на привласнення коштів", - зазначається в повідомленні.

Чиновник підписав 11 неправдивих актів приймання виконаних підрядних робіт по відновленню мостів та мостових переходів у Глибоцькому районі Чернівецької області.

Прокурором Чернівецької області порушено кримінальну справу. Відносно нього обрано міру запобіжного заходу взяття під варту, чоловік утримується в СІЗО.

Крім того, повідомляється, що зібрано матеріали відносно службових осіб управління капітального будівництва Чернівецької ОДА, які внесли в акти за лютий 2010 року завідомо неправдиві відомості, внаслідок чого приватний підприємець  незаконно отримав кошти в сумі 1 мільйон 396 тисяч гривень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування