Пукач приходить додому за поштою?

Середа, 21 липня 2010, 13:36

Затриманий рік тому Олексій Пукач, головний обвинувачуваний в справі Георгія Гонгадзе, нібито кілька разів за цей рік бачили в елітному столичному будинку по бульвару Лесі Українки.

Про це пише газета "Сегодня", посилаючись на слова сусідів.

"У 5-й квартирі на другому поверсі, де Пукач зареєстрований, зараз ніхто не живе - вона опечатана, - розповів сусід. - Але Пукач регулярно з'являється тут і забирає з поштової скриньки кореспонденцію і платіжки, що приходять за цією адресою на його ім'я..."

На уточнення, як Пукач, що за офіційною версією знаходиться під вартою у відділі забезпечення досудового слідства (СІЗО) СБУ в Аскольдовому провулку, може з'являтися в під'їзді свого будинку, сусід образився:

"Здрастуйте! Я що - Пукача в обличчя не знаю? У нас сусіди один з одним добре знайомі, і я його ні з ким не переплутаю - це точно він. Приходить, перевіряє пошту і йде...".

У сусідній квартирі з Пукачем проживає не менш відома у Києві людина - колишній столичний мер Іван Салий. Він підтвердив, що знає, хто його сусід, але бачив на поверсі тільки дружину і дочок Пукача.

"Це я наполіг на тому, щоб двері до них опечатали - один раз у їхній квартирі прорвало трубу, вода пішла до нас, навіть паркет здувся. І за ремонт платив сам. Дружина і дочки Пукача, яких я отут бачив, справляють гнітюче враження. Видно, що сильно переживають", - розповів Салій.

У той же час у ГПУ заявили, що Пукача ніхто не випускав і запобіжний захід не змінював.

"Нісенітниця! За таке самому під суд піти можна. Пукач сидів, сидить і, сподіваюся, сидіти буде. Із СІЗО його ніхто погуляти не випускав. Запобіжний захід йому не змінювали" - заявив заступник генпрокурора Віталій Щоткін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...