Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Доній не збирається пити чай-каву з Медведьком

Четвер, 22 липня 2010, 15:47

Депутат від НУНС Олесь Доній заявляє, що він не отримував запрошень від Генпрокуратури для дачі свідчень у справі про побиття депутатів у Верховній Раді.

Про це він заявив, коментуючи заяву генпрокурора Олександра Медведька про те, що справа гальмується, у тому числі, і через те, що Доній не з'являється у прокуратурі.

"Запрошення в якості потерпілого жодного разу Генеральна прокуратура мені не надсилала. А зустрічатись на чай чи каву з паном Медведько я можу в будь-якому кафе міста Києва. Але мене це не цікавить", - заявив Доній, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

На думку депутата, Генпрокуратура приховує бездіяльність свого слідчого, "і видає абсолютно неправдиву інформацію".

Він також вважає, що прокуратура запрошує його для свідчень по іншій справі, пов'язаній з подіями в парламенті 27 квітня.

"Тобто, очевидно, хочуть дізнатись, чи бачив я, хто накривав синьо-жовтим прапором наші місця в парламенті, і звідки дим пішов. А я подавав заяву з зовсім іншого приводу - що мені були нанесені травми", - заявив Доній.

Він також зазначив, що Генпрокуратура повинна була визнати його потерпілим на наступний день після того, як він направив туди заяву про побиття.

"Натомість Генпрокуратура, очевидно, чітко прослідкували зв'язок між особою, яка нанесла мені побої, і донецькими кримінальними угрупованнями, і генеральний прокурор Медведько їх боїться і тому вводить українське суспільство в оману, не бажаючи визнати мене потерпілим. Вони намагаються запросити мене в якості свідка, і бояться мене запрошувати в якості потерпілого", - вважає Доній.

Крім того, він висловив здивування словами Медведька про те, що призначено судово-медичну експертизу, однак вона не проведена.

"Яку судово-медичну експертизу в якості свідка вони можуть мені призначити? Судово-медична експертиза може бути призначена потерпілому, а яка судово-медична експертиза може бути у свідка? На короткозорість - чи свідок бачив з боку, як когось б'ють, чи не бачив?", - обурився Доній.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування