Депутати, прокурори і люди Кучми цікавляться пентхаузами по $9 мільйонів

Вівторок, 27 липня 2010, 09:29

Пентхаузами у скандальному будинку на Грушевського 9-а в Києві цікавляться депутати, співробітники Генпрокуратури і колишні чиновники з адміністрації президента Леоніда Кучми.

Про це "Сегодня" розповіли ріелтори.

"Зараз ціна за квадрат становить $8-25 тис. Найдешевші невидові "середнячкові" квартири, а пентхауз на 600 "квадратів" обійдеться у $9 млн", - сказав ріелтор Андрій.

За його словами, за ці гроші також обіцяють бонус - безкоштовний доступ до басейну, спа-центру і кілька паркомісць на квартиру. У будинку працюють свої прибиральниці, ліфтери, технічна служба.

Другу чергу будинку на Грушевського 9-а обіцяють здати до кінця наступного року.

За словами автора проекту, архітектора Сергія Бабушкіна, новий будинок буде трохи менше 22-поверхового "брата", що стоїть зверху, але піде глибоко в землю.

За проектом, у 11-поверховому будинку зведуть підземний паркінг на чотири поверхи вглиб київських схилів. Новий "палац" проектанти обладнають парадним двором з квітковими клумбами з боку Паркової алеї.

Водночас вже зведений будинок заселили "солідні люди", але які саме, ріелтери не зізнаються.

"Тут вже купили квартири міністри, спортсмени і народні депутати. Оскільки люди дуже відомі, говорити про них можна тільки при особистому огляді квартири", - зазначили ріелтори.

Водночас, джерела газети в Кабміні сказали, що коли будинок ще почав будуватися, в ньому депутатам квартири просто роздавали.

"Також тут квартири купували представники Генеральної прокуратури, судді і люди ще з кучмівської адміністрації президента", - розповіли джерела.

За словами співрозмовника, один з видових пентхаузів купив собі БЮТівець Богдан Губський. Проте сам він це спростував. "Я живу в іншому місці і жодного відношення до цього будинку не маю", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування