Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович працює в Криму в поті чола

Вівторок, 27 липня 2010, 12:33
 

Президент Віктор Янукович продовжує активно працювати в Криму, повідомляє голова президентської адміністрації Сергій Льовочкін.

"Сьогодні президент Віктор Янукович приймав звіти міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова й глави Державної прикордонної служби Миколи Литвина", - сказав він.

Левочкин також повідомив, що в середу, у День хрещення Русі, Янукович візьме участь у святковому богослужінні у Владимирському соборі в Херсонес, що був зведений на згадку про хрещення в Херсонесі в 988 році Святого рівноапостольного Князя Володимира й на відзначення хрещення Русі.

Крім того, за словами голови адміністрації президента, 3 серпня в Сімферополі відбудеться нарада під головуванням глави держави з адміністративно-господарським активом Криму з питань перспектив розвитку регіону.

"Згідно з раніше досягнутою домовленістю, президент проведе також зустріч із представниками Меджлісу кримсько-татарського народу", - сказав Льовочкін.

Крім того, у Криму заплановані робочі зустрічі президента з міністром фінансів Федором Ярошенком, міністром закордонних справ Костянтином Грищенком, із главою Комісії з питань реформування оборонно-промислового комплексу Анатолієм Кінахом.

Також Янукович зустрінеться з першим заступником глави Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим, з яким, за словами Льовочкіна, Янукович планує обговорити шляхи вирішення життєво важливих проблем Києва.

Президент також планує на поточному тижні здійснити робочі поїздки в окремі райони півострова.

Інтерфакс

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування