Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція заклинає МВФ не давати Азарову гроші

Четвер, 29 липня 2010, 13:56
Опозиційний уряд сподівається, що МВФ перегляне своє рішення про виділення Україні кредиту в 15 мільярдів доларів.

Про це йдеться у заяві опозиціонерів, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Ми переконані, що ці кошти будуть використані владою для корупційних розрахунків з компанією "РосУкрЕнерго" відповідно до ганебно програного в червні цього року Стокгольмського арбітражу", - зазначили в опозиційному уряді.

"МВФ не мав ухвалювати рішення щодо підтримки режиму Януковича-Азарова в умовах очевидного згортання демократії, свободи слова та громадянських прав в Україні", - йдеться у заяві.

"Ми попереджаємо МВФ, що фінансовий тягар щодо повернення цього кредиту повністю лягає на плечі простих громадян", - вважають в опозиційному уряді.

У заяві зазначається, що влада вже "ощасливила" громадян "радикальним підвищенням цін на житлово-комунальні послуги, зростанням вартості газу на 50 відсотків, та анонсованим збільшенням пенсійного віку та подорожчанням хлібу, починаючи з осені цього року".

"Україна чекала не таких реформ від влади та МВФ. Реформаторський "зуд" Януковича призвів до загострення політичної та економічної кризи в Україні", - вважають в опозиції.

"Тому нам не прийнятна сама думка, щоб міжнародні фінансові інституції спонсорували збагачення представників режиму за рахунок пограбування українських громадян", - наголошується у документі.

"Опозиційний уряд висловлює сподівання, що МВФ, який є знаний у світі обстоюванням демократичних і ринкових принципів, перегляне своє рішення на користь держави Україна, а не правлячого режиму", - йдеться у заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування