Арфуш клянеться, що не "штовхав" свою доньку в телевізор

П'ятниця, 30 липня 2010, 13:35

Заступник президента НТКУ Валід Арфуш заявляє, що не впливав на працевлаштування своєї доньки Лізи на Першому національному.

Про це він сказав в інтерв'ю Уніан, коментуючи інформацію про те, що його донька буде співведучою на церемонії національного відбору дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2010".

Арфуш висловив здивування тим, "що це когось цікавить".

"Цього року вирішили, що будуть дорослі ведучі й дитина. Спочатку обговорювалося просто, що буде якась дитина. Потім редакція сама запропонувала мені запросити мою дочку Лізу. Ліза недавно виступала ведучою на великому шоу в палаці "Україна" - на пару з Ольгою Горбачовою. Її там і помітили", - сказав він.

"Тобто це навіть не від мене йшла пропозиція. Я сказав, що треба запитати її дозволу. Ліза якраз відпочиває зі своєю мамою в Криму, сидить там, репетирує, учить текст", - додав Арфуш.

Від УП: Це не перший випадок, коли діти високопосадовців, всупереч волі своїх батьків, отримують високі посади.

Так, зокрема, Ганна Герман заперечувала свою причетність до призначення її сина Миколи Коровіцина на посаду заступника міністра з надзвичайних ситуацій.

"Я довідалася про це, коли це вже стало фактом. Ми мали для нього інше місце. На жаль, він не погодився", - зазначила вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...