Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівець заявляє, про чорний піар з боку СБУ

П'ятниця, 30 липня 2010, 20:56
Керівництво СБУ змушує центральні телеканали показувати негативні сюжети про яхт-клуб, одним із засновників якого є депутат від БЮТ Андрій Сенченко.

Про це в п'ятницю заявили в прес-службі Кримської республіканської партійної організації ВО "Батьківщина", повідомляє "Інтерфакс-Україна".
 
"Державні центральні телеканали і телеканали, підконтрольні керівникові СБУ Валерію Хорошковському, отримали команду зробити негативні сюжети щодо розташованого у Балаклавській бухті яхт-клубу "Золотий символ", - йдеться у повідомленні.

"Сьогодні СБУ дала команду підготувати сюжети, які виправдовують незаконні дії, по суті злочинні, керівника управління СБУ в місті Севастополі Олександра Якименко", - наводить прес-служба партії заяву Сенченко.

"СБУ, зокрема, її Севастопольське відділення за гроші платників податків відмиває цю структуру та її керівника у зв'язку з тими злочинними діями, які вони здійснювали, і намагаються перекласти все з хворої голови на здорову", - стверджує депутат.

Як відомо, яхтова марина "Золотий символ", де базуються десятки яхт різного класу, в тому числі й іноземні, була відключена від водо- та електропостачання.

Сенченко, який очолює кримську організацію партії "Батьківщина", звинуватив управління СБУ в Севастополі у спробі здійснити рейдерське захоплення яхт-клубу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...