Янукович продовжує запрошувати підлеглих в Крим

Субота, 31 липня 2010, 13:07
Реформування Збройних сил повинно включати впровадження нових видів сучасних озброєнь.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час зустрічі з главою Державної комісії з питань реформування і розвитку оборонно-промислового комплексу Анатолієм Кінахом, яка відбулася у суботу в Криму.

"Президент наголосив, що реформування оборонно-промислового комплексу повинно відбуватися відповідно до вимог сьогодення", - повідомляє прес-служба глави держави.

"Треба задіяти увесь наш науковий потенціал. Слід зробити, щоб ця система працювала, перш за все, на суспільство", - сказав Янукович.

У свою чергу Кінах доповів, що "комісія розгорнула активну роботу, залучивши до цієї діяльності не тільки представників влади, а й найкращих фахівців та експертів України  з питань науково-технічного розвитку ОПК", йдеться у повідомленні.

За його словами, перші висновки підтверджують, що незважаючи на деякі втрати, Україна ще володіє потужним науково-технічним, промисловим, кадровим потенціалом.

Кінах повідомив, що одним із завдань комісії є формування потужних вертикально інтегрованих компаній по таких напрямках, як ракетно-космічний комплекс, авіабудування, високоточна зброя, системи управління бронетехнікою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування