Губернатор - журналістам: "Хіба в грошах щастя, дорогі мої?"

Середа, 11 серпня 2010, 10:20
Губернатор Донецької області Анатолій Близнюк вважає питання журналістів про обсяги фінансування об'єктів комунальної власності недоречними.

"Чуєте, але хіба в грошах щастя, дорогі мої?", - відповів він під час презентації 10 серпня Єдиного координаційного центру з Євро-2012 на питання журналіста одного з телеканалів про вартість створення центру, повідомляє Обком.

За словами Близнюка, центр створено на базі вже існуючого об'єкта обласної комунальної власності.

"Єдине, ось баннер цей зробили. Ну знаєте, скільки він там? Гривень 500 або 700 коштує. Ну столи там, телефони, прямий зв'язок", - зазначив губернатор.

Близнюк також піддав критиці методи роботи журналістів Донецької області і дав пораду, як правильно подавати інформацію.

"Ви повинні людям показати голе поле, а потім на його місці - стадіон "Олімпійський". Ви повинні показати пусте місце і злітно-посадкову смугу нову", - розповів губернатор.

Для отримання необхідної інформації він порадив працівникам ЗМІ користуватися можливостями світових інформаційних систем.

"Будь ласка, в "Гугл" заходьте, дивіться з космосу - все там видно. Друкуйте, показуйте, які проблеми? А ви, вибачте, ось думаєте, от як би задати питання, щоб таке от там Близнюк щось там зробив. Не треба цього робити", - сказав губернатор.

"Давайте разом працювати плідно на ту задачу, яку ми перед собою поставили", - додав Близнюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...