На місці благодійного фонду Людмили Янукович - магазин білизни

Середа, 11 серпня 2010, 10:53

Благодійний фонд "Від серця до серця", який пов'язують із дружиною президента Людмилою Янукович, де-факто вже не існує.

Про це пише газета "Вечерние вести" з посиланням на джерело з оточення Людмили Олександрівни Янукович, яку видання й намагалося знайти через фонд.

За словами джерела, хтось зі спонсорів просто дає час від часу певну суму, щоб дружина президента від свого імені робила сиротам подарунки.

За адресою, зазначеною у статутних документах фонду "Від серця до серця" (м. Донецьк, вул. Артема, 129), кореспондент виявив досить фривольну вивіску магазину жіночої білизни "Донна" і ресторан арабської кухні. Ні про яке "Серце" там не чули.

Це при тому, що Людмила Янукович не перший рік не дає інтерв'ю, а проявляється себе, крім будівництва на свої гроші церков у Донецькій області, відвідуванням дитячих будинків і притулків від імені благодійного фонду "Від серця до серця".

Тим часом, "ВВ" все ж знайшла будинок, де сьогодні проживає Людмила Янукович. Першу леді країни, як пише газета, охороняють у 2-поверховому особняку на околиці Донецька.

"Будинок під салатовим дахом аж ніяк не найвищий в елітному мікрорайоні Калининка-2 (це, по-суті, місцева Рубльовка й середовище перебування донецької еліти)", - говориться в статті.

Площа землі під будинком дружини президента - соток 15-20, відзначає видання.

За високим кам'яним парканом і схований наполовину зеленню видніється господарський будинок, а трохи правіше ще один - схожий на гостьовий. По периметру паркану, а також на всіх кутах будинку стоять відеокамери.

В'їхати на територію особняка можна лише із глухого провулка через масивні, 4-метрові ворота.

Не пройшло й 15 хвилин, зазначає журналіст, як охоронці явно зафіксували на відеокамерах його появу в будинку Людмили Янукович. Спочатку повз підозріло повільно проїхав автомобіль із синіми міліцейськими номерами, а буквально за хвилин 5 із воріт майже безшумно вийшов охоронець у бронежилеті й з автоматом.

Його першим запитанням було: "Що ви тут робите?". На слова журналіста про те, що він хотів лише побачити, де живе дружина президента, розлютований охоронець ледь не силоміць спробував вирвати фотоапарат, при цьому процідив: "Вам жити набридло?".

Місцеві мешканці відзначають, що охорона в будинку Людмили Янукович "відмінна", а саму її навіть вони майже не бачать.

Як відомо, газета "Вечерние вести" близька до Блоку Юлії Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News