СБУ ВЛАШТУВАЛА ПАРТІЇ ТИМОШЕНКО "МАСКИ-ШОУ" - БЮТ

Середа, 11 серпня 2010, 17:08
Група озброєних працівників СБУ у масках заблокувала офіс Кримської республіканської партійної організації "Батьківщини".

Як повідомила прес-служба БЮТ, це сталося у середу зранку в Сімферополі.

"Паралізовано роботу громадської приймальні і штабу. Співробітникам партії не дозволяють вільно пересуватися, заблокувавши їх у кабінетах", - зазначається у повідомленні.

"Люди в масках нікого не впускають і не випускають з офісу. Журналістів, які прибули на місце події, також не пускають до приміщення", - наголосили у партії.

"Свої дії працівники СБУ пояснюють тим, що начебто шукають в приміщені комерційні фірми, хоча їх там немає і ніколи не було", - стверджують у БЮТ.

У прес-службі кримської "Батьківщини" зазначили, що "в будівлі крім громадської приймальні і штабу "Батьківщини" знаходяться приймальні депутатів від БЮТ Андрія Сенченка і Сергія Веліжанського, робота яких також заблокована".

"Напередодні цих подій Кримська республіканська парторганізація "Батьківщини" почала консультувати громадян щодо оформлення субсидій у зв'язку з підвищенням владою Януковича цін на газ. Також активно лунала критика інших дій влади", - йдеться у повідомленні.

У "Батьківщині" розцінюють такі дії правоохоронних органів як "продовження репресій опозиції в Автономній республіці Крим, які активізувались напередодні місцевих виборів".

Відео Чорноморської телерадіокомпанії

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News