Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович написав Литвину прохання

Четвер, 12 серпня 2010, 14:58
Президент Віктор Янукович просить спікера Володимира Литвина позачергового розглянути в парламенті питання про обрання суддів безстроково.

Про це йдеться у листі Януковича Литвину, повідомляє прес-служба глави держави.

"Проведення в державі судової реформи передбачає формування суддівського корпусу професійними суддями, які б забезпечували здійснення судочинства відповідно до європейських стандартів", - зазначив президент.

"За наявною інформацією, на розгляді у Верховній Раді перебуває значна кількість матеріалів щодо кандидатів на посади суддів судів України, які рекомендовані Вищою кваліфікаційною комісією для обрання суддями безстроково", - наголосив він.

За словами Януковича, "тривале невирішення цього питання негативно позначається на функціонуванні судової системи, внаслідок чого збільшується навантаження на суддів, погіршується якість розгляду справ та порушуються процесуальні строки".

"Ураховуючи викладене, прошу вас, Володимире Михайловичу, розглянути можливість позачергового включення до порядку денного сесії Верховної Ради питання про обрання кандидатів на посади суддів безстроково", - йдеться у листі президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: