Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко побачили, як громадян принесли в жертву

Четвер, 12 серпня 2010, 19:31
Підвищення пенсійного віку для жінок до 60 років - це нічим не обґрунтовані чергові поступки перед МВФ.

Про це заявила екс-міністр праці та соцполітики, член партії "Батьківщина" Людмила Денісова, коментуючи підписаний меморандум між Україною і МВФ.

"Люди мають чітко зрозуміти, що ця так звана пенсійна реформа не направлена на те, щоб дати народу більше. Навпаки, жінки, які все життя сплачували страхові внески і вже за півроку-рік мали б право вийти на заслужений відпочинок, тепер змушені довше працювати", - наголосила вона.

Денісова зазначила, що змінюються умови надання пенсійного забезпечення українцям: буде підвищено на 10 років обов'язковий страховий кваліфікований стаж, збільшується мінімальний термін пенсійного страхування з 5 до 15 років.

"Тобто тепер, щоб отримувати повну пенсію, необхідно мати замість 20 років уже 30 років кваліфікованого стажу, а, щоб взагалі говорити про нарахування якоїсь пенсії, необхідно відпрацювати 15 років", - йдеться у повідомленні прес-служби БЮТ.

"Можновладці за рахунок цієї реформи хочуть зекономити  2 мільярди гривень в цьому році і 6 мільярдів гривень у наступному. За рахунок чого буде ця економія?", - запитала вона.

"Вони просто не дадуть пенсію людям, які вже через півроку мали б на неї право, просто через те, що хтось захотів заробити собі гроші для процвітання власного бізнесу, вирішили принести в жертву простих громадян", - наголосила Денісова.

"Чиновники, підписуючи такі меморандуми, піклуються виключно про задоволення матеріальних потреб олігархів, які привели їх до влади, повністю забувши про ті обіцянки, які вони давали людям під час передвиборчої кампанії", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування