Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава Меджлісу просить Януковича про друге побачення

Понеділок, 16 серпня 2010, 17:07
Глава Меджлісу, депутат Мустафа Джемілєв пропонує призначити нову дату засідання Ради представників кримських татар за участю президента.

Про це повідомляє в понеділок прес-служба Меджлісу кримськотатарського народу з посиланням на лист, який Джемілєв направив Віктору Януковичу.

У листі наголошується, що відкрита і щира розмова, що відбулася між Януковичем та главою Ради представників кримськотатарського народу під час зустрічі 13 травня, дозволяють сподіватися на те, "що влада налаштована на справедливе розв'язання невідкладних проблем у сфері відновлення прав кримськотатарського народу".

Глава Меджлісу, виклавши в листі ряд обставин і причин, що призвели до зриву раніше запланованого на 3 серпня засідання ради за участю президента, дав також оцінку діям окремих посадових осіб, що дозволили на свій розсуд переформатувати раніше заплановане засідання на "зустріч з окремими представниками кримських татар" .

"Результатом таких дій, які були реалізовані не тільки без нашої згоди, але, як ми розуміємо, і без вашого відома, стало виникнення певного непорозуміння у взаєминах між президентом і радою", - заявив Джемілєв.
    
Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування