Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Грузини вдячні Януковичу за невизнання Абхазії і Південної Осетії

Вівторок, 17 серпня 2010, 10:51

Грузія вдячна керівництву Україну за його позицію щодо її територіальної цілісності.

Про це в інтерв'ю газеті "День" сказав посол Грузії в Україні Грігол Катамадзе.

"Ми, дійсно, високо цінуємо принципову позицію нового політичного керівництва України про те, що Україна ніколи не визнає незалежність Абхазії і Південної Осетії. Це принципово важливо і, повірте, громадськість Грузії, грузинський народ дуже високо цінують таке рішення й такі заяви і президента України, і міністра закордонних справ", - сказав він.

"Я думаю, коли президент України відвідає Грузію, то сам відчує той настрій і те ставлення грузинського народу до нього особисто, у тому числі й завдяки цій позиції", - додав Катамадзе.

Коментуючи висловлювання у ЗМІ про те, що спроби президента Грузії Михаїла Саакашвілі налагодити контакт з президентом України Віктором Янукович виглядають "комічно", посол зазначив:

"У президента Грузії було багато зустрічей з Віктором Федоровичем Януковичем. І коли чинний президент України був прем'єр-міністром, і коли перебував у опозиції".

"Хочу нагадати, що існує дуже хороша грузинська традиція поздоровляти з днем народження лідера дружньої країни. Отримавши запрошення української сторони відвідати 9 липня Київ, президент не міг не скористатися такою хорошою можливістю, аби, перш за все, привітати з ювілеєм президента України, але і, звичайно, обговорити, нехай і в стислий час, дуже важливі питання двосторонньої співпраці", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування