Екс-міністр каже, що за його дружиною стежить СБУ

Вівторок, 17 серпня 2010, 14:03

Екс-міністр регіонального розвитку Василь Куйбіда заявляє, що за його дружиною стежила СБУ.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.uа, розповідаючи про подробиці порушеної проти нього справи.

Як відомо, Служба безпеки України звинуватила екс-міністра регіонального розвитку Василя Куйбіду у порушенні законодавства при призначенні на посаду місцевого чиновника.

"Але є постанова Кабінету міністрів, яка дозволяє робити це без конкурсу. До мене було так само. Призначення такої посадової особи відбувається за погодження з головою обласної державної адміністрації. Цю людину, яку я призначив, через місяць-два звільнили. На його місце призначили людину теж без конкурсу", - зазначив колишній міністр.

Він повідомив, що за його дружиною слідкували працівники СБУ.

"Біля хати тещі ставили пост. Зі мною працівники СБУ вели себе коректно. Не погрожували. Навіть вибачилися, просили зрозуміти. Я то розумію. Але мені стає не по собі, коли в державі, яка хоче бути демократичною, Службу безпеки використовують в політичних цілях. Це, до речі, заборонено законом", - зауважив Куйбіда.

"Такі дії пов'язані із виборами. Коли я повернувся зі Львова після консультацій щодо можливого балотування на посаду міського голови, мене до себе запросила СБУ. Мені висунули звинувачення. Як же тоді не пов"язувати ці дві речі?", - додав екс-високопосадовець.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News