Соратники Тимошенко просять Лавриновича приструнити Печерський суд

Четвер, 19 серпня 2010, 16:34

Львівська "Батьківщина" просить міністра юстиції Олександра Лавриновича запобігти втручанню Печерського суду Києва у справи партії.

Про це повідомив голова Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина", перший заступник голови Львівської обласної ради Роман Ілик, інформує сайт партії.

За його словами, львівська міська та обласна партійні організації "ВО "Батьківщина" уже зібрали понад 50 тисяч підписів під відкритим зверненням до міністра юстиції Олександра Лавриновича.

"У цьому зверненні ми вимагаємо припинити грубе втручання органів юстиції та влади у діяльність нашої політичної партії", - заявив Роман Ілик.

У зверненні до міністра зокрема сказано: "Печерський районний суд міста Києва, втручаючись у внутрішньопартійні справи, намагається усунути Львівську обласний партійний осередок ВО "Батьківщина" від участі у виборах до місцевих рад".

Партійці вимагають від міністра не перешкоджати реєстрації змін керівного складу "Батьківщини", що фактично блокує участь цієї політичної сили у місцевих виборах на Львівщині.

Роман Ілик також зазначив, що юридична складова у цій справі повністю відсутня.

"Печерський суд прийняв Ухвалу, якою заблокував діяльність нашого осередку, навіть не розглянувши справу по суті. Засідання щоразу переноситься. Ми не здивуємось, якщо його призначать у листопаді, коли вибори до місцевих рад уже відбудуться", - наголосив бютівець.

"Це судове свавілля, підтримане галицьким клерком з управління юстиції, який будь-якою ціною хоче втриматись на керівній посаді, є безпрецедентним в історії незалежної України", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування