Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У міліції кажуть, що обшукали офіс партії Тимошенко через "замінування"

Понеділок, 2 серпня 2010, 16:32

Міліція наголошує, що обшук в офісі "Батьківщини" у Черкасах було проведено правомірно.

Про це заявили у відділі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Черкаській області, повідомляє УНІАН.

За даними міліції, у понеділок о 8.05 на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що будівлю в Черкасах по вулиці Роскопній, 15/1 заміновано.

На місце події терміново виїхали вибухотехніки, автомобілі МЧС і слідчо-оперативна група.

"Згідно з інструкцією, вибухотехніки повинні були оглянути й суміжні до вказаного будинку приміщення. Було оглянуто кілька сусідніх будівель. Міліціонери також зайшли до сусіднього приміщення, в якому знаходиться офіс партії ВО "Батьківщина", - повідомили у МВС.

У міліції наголошують, що двері правоохоронцям особисто відкрив заступник керівника партії, і вони побачили стоси листівок і наклейок, "дбайливо розкладених і підписаних за кількістю районів області".

"Увагу правоохоронців привернув зміст листівок і те, що на листівках не було вказано ніяких вихідних даних. Заступник керівника партії був запрошений до огляду приміщення. Але, посилаючись на те, що в приміщенні може бути бомба і він боїться за своє життя, заступник керівника партії покинув офіс", - йдеться у повідомленні.

У міліції наголошують, що слідчо-оперативна група з фіксацією своїх дій на відео- та аудіотехніку, у присутності понятих, задокументувала даний факт.

Перевірку проводить Соснівський РВ ГУ МВС в Черкаській області.

Як відомо, у БЮТ заявили, що співробітники міліції провели обшук усіх приміщень офісу "Батьківщини" у Черкасах та вилучили інформаційні листівки щодо діяльності влади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування