Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Макаренка спіткала доля Діденка

П'ятниця, 20 серпня 2010, 15:15

Печерський районний суд Києва продовжив для колишнього голови Держмитниці Анатолія Макаренка запобіжний захід утримання під вартою до 10 жовтня.

Про це журналістам повідомив його адвокат, інформують Українські новини.

Юрій Сухов назвав рішення суду "беспределом".

Він розповів, що він надав судові висновок Київського національного університету ім. Шевченка за підписом завкафедрм карного права Петра Андрушка, у якому чітко сказано, що в діях Макаренка неможливо побачити будь-який посадовий злочин.

"Тобто суд одержав думку фахівця, про те, що Макаренко нічого не зробив, і при цьому суд продовжив термін утримання під вартою... У жодній нормальній, поважаючій себе державі таке не можливо. У нас не правосуддя, а "лівосуддя", - відзначив Сухов.

Він повідомив, що це рішення буде оскаржено в Апеляційному суді Києва, і висловив надію, що він більш об'єктивно підійде до даної справи.

Нагадаємо, 8 червня СБУ порушила справу за фактом розтрати службовцями "Нафтогазу" шляхом зловживання службовим становищем 11 млрд куб. м транзитного газу вартістю 33,9 млрд гривень, що належав компанії RosUkrEnergo.

Макаренко був затриманий СБУ 23 червня. 30 червня йому було висунуто обвинувачення в службовій недбалості при розмитненні 11 млрд куб. м газу в 2009 році.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...