БЮТ знає, де приймались рішення судів про Макаренка і Діденка

П'ятниця, 20 серпня 2010, 18:59

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що влада продовжує розправлятися із чесними та професійними службовцями.

"Тільки за те, що вони мали мужність повернути державі газ, яке злочинне угруповання на чолі з Віктором Януковичем вважає своїм. Мафія не вибачає людей, які колись мали сміливість стати їй поперек дороги", - заявили в прес-службі БЮТ.

Представники політичної сили заявляють, що "влада продовжує політичні репресії проти БЮТ як сили, опозиційної до правлячого режиму".

"Судові рішення", ухвалені стосовно Анатолія Макаренка та Ігоря Діденка, є юридичними лише умовно, вважають в БЮТ.

"Насправді ж це - політичні прокламації, які були написані не в суді, а в адміністрації Януковича. Там же, де було сформовано і нещодавнє рішення Шевченківського райсуду Києва, який зобов'язав "Нафтогаз" "повернути" "РосУкрЕнерго" 12,1 мільярдів кубометрів газу до 1 вересня", - зазначається в повідомленні.

В БЮТ заявляють, що всі ці так звані "судові рішення", все це "кривосуддя" є прикриттям особистого бізнес-плану Януковича-Фірташа з отримання надприбутків.

В партії заявляють, що продовжать боротися із свавіллям та беззаконням тих, хто називає себе нині українською владою.

БЮТ і надалі робитиме все, аби звільнити від переслідувань Макаренка та Діденка, та припинити пограбування народу України діючою владою. 

Як відомо, Печерський райсуд Києва продовжив термін утримання під вартою для колишнього глави Держмитниці Анатолія Макаренка та колишнього першого заступника глави "Нафтогазу" Ігоря Діденка до 10 жовтня.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування