НУНС: Тимошенко може працювати за всі українські АЕС

Неділя, 22 серпня 2010, 20:00
Депутат від НУНС, глава партії "Собор" Анатолій Матвієнко переконаний, що енергії Юлії Тимошенко достатньо, щоб компенсувати роботу українських АЕС.

"За енергією сильнішої людини, ніж Тимошенко в українській політиці не існує. Якби всі електростанції держави відключити, то Юля компенсувала б їхню роботу. Інша річ, куди ця енергія направлена", - цитує його УНІАН.

Відповідаючи на запитання, чи вступатиме "Собор" у "Комітет захисту України", який очолила Тимошенко, Матвієнко сказав, що у них різні ідеології.

"У мене з Юлією Володимирівною раніше був спільний проект. З 2002 року до 2006 року "Собор" входив у фракцію БЮТ", - нагадав він.

"Вважаю, що Тимошенко за ідеологією ліва і по духу не ідентифікує себе українкою, хоча про це постійно наголошує. Так, вона поволі хоче стати українкою... Але ми з нею різні морально та ідейно", - сказав лідер "Собору".

"Комітет захисту України" - її проект, він покликаний завоювати монополію на опозицію. Дивно, але монополія існує лише при владі", - пояснив політик.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування