Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клінтон нагадала Україні про демократію

Понеділок, 23 серпня 2010, 18:29

Державний секретар США Гілларі Клінтон виступила зі звертанням  до українського народу з нагоди 19-ї річниці незалежності України.

"Сполучені Штати були поруч з Україною і її народом з моменту здобуття незалежності і продовжать підтримку, у той час як ви працюєте для досягнення повних переваг демократії", - йдеться в повідомленні американського дипломатичного відомства, яке цитує Інтерфакс-Україна.

У своєму зверненні до народу України Клінтон відзначає: "Ви шануєте демократичні цінності, що розділяють не тільки українці, але й американці".

За словами держсекретаря, США "пишаються бути партнером України".

Вона відзначає, що "програма Стратегічного партнерства між США й Україною зміцнить співробітництво між нашими країнами по широкому спектру питань, де ми вже працюємо: в області торгівлі, інвестицій, економічного росту, енергетичного співробітництва, політичного діалогу, верховенства закону, регіональній безпеці і територіальній цілісності".

У своєму зверненні Клінтон нагадує, що мала можливість відвідати Україну в липні і зустрітися з президентом, міністром закордонних справ України, з українськими студентами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування