Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович хоче пенсію як в Європі

Вівторок, 24 серпня 2010, 11:59
Пенсія українців має відповідати середньостатистичним показникам ЄС.

Про це заявив президент Віктор Янукович, виступаючи на Майдані Незалежності в Києві з нагоди Дня Незалежності.

"Ми маємо на меті приєднання до ЄС, тому вимушені рахуватися з його політикою у пенсійному забезпеченні", - сказав він.

"Важливо, щоб суттю пенсійною реформи стала така пенсія громадянина України, яка відповідала б середньостатистичним показникам ЄС і щоб зросла середня тривалість життя українців", - наголосив президент.

Крім того, Янукович заявив: "Ми відновили в короткий термін програму співробітництва з МВФ, яка була перервана внаслідок невиконання попереднім урядом своїх зобов'язань".

"Потреба в програмі МВФ полягає не лише в необхідності позитивного сигналу для інвестора, а й в тому, що ми успадкували від попередників величезні борги, які ставили Україну на межу банкрутства", - зазначив він.

"Ми вимушені йти на непопулярні кроки заради закладення основ для глибоких соціально-економічних перетворень", - підкреслив президент.

"Я ставлю завдання, щоб тягар від цих кроків, які мусить вживати уряд на цьому шляху, не ліг на плечі малоймущих громадян. Я завжди буду на боці бідних людей", - наголосив Янукович.

За його словами, "жоден кредит, навіть найбільш вигідний державі, не вартий того, щоб через нього страждали люди".

"Як гарант Конституції я обіцяю вам безумовне дотримання принципу соціальної справедливості в усіх чутливих питаннях. Як президент буду контролювати виконання рішень щодо своєчасного і повного дотримання відповідних соціальних гарантій", - сказав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування