Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко видаватиме свою "Іскру" і створить щит проти Януковича

Вівторок, 24 серпня 2010, 18:23
З огляду на посилення цензури в українських ЗМІ Юлія Тимошенко виступила з ініціативою створення незалежної загальноукраїнської національної газети.

Про це Тимошенко заявила на мітингу з нагоди Дня Незалежності України, який пройшов біля пам'ятника Тарасу Шевченку в Києві, повідомляє її сайт.

"Єдина загальноукраїнська національна газета, яка мусить увійти в кожну оселю, яка буде написана не під когось, а заради України, яка буде відкривати очі людям - це наше з вами завдання", - заявила вона.

"Ви знаєте, що сьогодні всі центральні канали телебачення захоплені олігархією, ви знаєте, що сьогодні там немає ані слова правди, а є пропаганда приниження нашої рідної держави і провадження чужої нам політики", - пояснила вона таку ініціативу.

"Я думаю, що ми зможемо це з вами зробити, і газета стане тим організатором, тим інформатором, як, куди, з ким, заради чого і яким шляхом нам рухатися", - підсумувала Тимошенко.  

Вона також закликала всіх громадян використати свій голос на місцевих виборах 31 жовтня, аби не допустити використання Партією регіонів технологій фальсифікації результатів народного волевиявлення.

"Сьогодні наша відповідь цій владі - не допустити їх на територію громад, виводимо всіх на вибори і формуємо той захист, той щит, який не перетне оточення Януковича і не примусить місцеві громади працювати в ключі їх антиукраїнських інтересів", - підкреслила вона.

Тимошенко також заявила, що більше не закликатиме до об'єднання національно-демократичних сил, зазначивши, що всі, хто хто хотіли, вже об'єдналися.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування