В українських школах поставлять стенд Януковича

Середа, 25 серпня 2010, 13:54
У всіх навчальних закладах Дніпропетровської області має бути створений постійно діючий стенд під назвою "Україна для людей".

Про це йдеться у листі першого заступника начальника головного управління освіти та науки Дніпропетровської ОДА Леоніда Олефіра, який оприлюднений на сайті управління.

"Одним із основних напрямків діяльності освітньої галузі є проведення цілеспрямованої просвітницької роботи серед учнівської та батьківської громадськості", - йдеться у документі.

"З цією метою у всіх навчальних закладах області необхідно створити постійно діючий стенд під назвою "Україна для людей", в якому висвітлювати основні напрямки діяльності президента, Кабміну, Дніпропетровської ОДА, облради, органів місцевого самоврядування, питання реалізації державної політики у сфері освіти, аналізувати соціально-політичні проблеми розвитку українського суспільства", - зазначив Олефір.

"На стенді обов'язково необхідно розмістити портрет та програму дій президента", - наголосив чиновник.

Також наголошується, що при проведенні регіональних оглядів-конкурсів щодо підготовки навчальних закладів до навчального року необхідно "враховувати наявність та зміст постійно діючого стенду "Україна для людей".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування