У Азарова порахували, що Тимошенко коштувала 100 мільярдів на рік

Четвер, 26 серпня 2010, 13:08
 

В уряді засуджують заяви Юлії Тимошенко з вимогою запровадити мораторій на підвищення ціни на газ.

Про це йдеться в заяві прес-служби уряду.

"Спекуляції колишнього прем'єр-міністра на цій темі виглядають тим лицемірнішими, чим більше Тимошенко забуває про те, що вона не вічна опозиція, а всього лише - вчорашній збанкрутілий уряд. І що саме її діяльність у владі призвела до необхідності коректувати ціну на газ", - йдеться в заяві.

"Нагадаємо, що саме уряд Тимошенко, купуючи російський газ по 330 доларів, а продаючи по 50, покривав різницю позиченими грошима. За рахунок позик МВФ Тимошенко фактично оплачувала свій передвиборчий популізм. При цьому цинічно обманюючи і власний народ, і Міжнародний валютний фонд", - зазначає прес-служба.

"Адже в угоді з МВФ, яку особисто Тимошенко підписала, чорним по білому зафіксовано її зобов'язання підвищувати ціну на газ для населення і тарифи на житлово-комунальні послуги. Якою ж межею лицемірства і обману видаються її сьогоднішні протести проти власноруч підписаних зобов'язань! Це факт, який спростувати неможливо", - наголосили в Кабміні.

В уряді вказують, що "прагнучи до влади будь-якою ціною, Тимошенко увігнала Україну і кожного з нас, в тому числі і ще ненароджених українців, в колосальні борги".

"З грудня 2007-го по лютий 2010-го року державний борг виріс більш ніж у тричі і досяг 316 млрд. грн. А це означає, що кожен українець виявився винним по 7000 грн. Такого "дорогого" уряду не було ще в жодній країні в світі", - йдеться в заяві.

"Кожен рік правління Тимошенко обходився нашій державі в 100 млрд. грн.", - вказують у Кабміні.

"Країна, виконуючи програму президента України Януковича, прагне увійти до двадцятки найбільш розвинених країн світу. І зусилля чинного уряду спрямовані на те, щоб це сталося якомога швидше", - йдеться в заяві.

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування