Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін не знає, хто такий Шевчук: "Мені сказали, що це співак. Ну, я дуже радий"

Понеділок, 30 серпня 2010, 08:51
Прем'єр Росії Володимир Путін не знав, що Юрій Шевчук, з яким він нещодавно полемізував на благодійному обіді, - відомий музикант.

"Мені сказали, що це співак. Ну що, я дуже радий", - сказав Путін в інтерв'ю "Комерсанту".

На уточнююче питання, чи правда, що він справді не знав Шевчука, прем'єр відповів:

"Ну, я не знав, як його ім'я та прізвище! Ну, невже не зрозуміло?!".

На це журналіст здивувався ще більше: "Ви жили в Пітері і не знаєте, хто такий Шевчук? Так може бути?!"

"Та не знав! Та хіба мало у нас в Пітері талановитих людей. Серед них і пан Шевчук. Потім мені ще, пам'ятаю, про нього сказали, що він опозиційно налаштований. Ну і чудово! У нас, слава богу, люди мають право говорити , що хочуть і роблять це. Я взагалі не хотів з ним полемізувати!", - обурився Путін.

Він зазначив, що його покликали на благодійний концерт, щоб зібрати гроші на допомогу хворим на лейкемію дітям.

"І про те, що там знаходяться люди, які хочуть затіяти зі мною якісь політичні суперечки, трошки типу підрозкрутити, я дізнався за п'ять хвилин до початку розмови!", - заявив Путін

"Але я не вважаю, що там якась подія епохальна сталося. Я вважаю, що нормальна річ. Потім питань ставилося багато і вважалося потім, що це гострі питання, а там гостроти-то не було ніякої! Я й зараз не бачу цієї гостроти. Будуть чи не будуть розганяти (марші Незгодних)...", - додав він.

Путін підкреслив, що правова держава - це дотримання чинного законодавства.

"Що говорить чинне законодавство про марш? Потрібно отримати дозвіл місцевих органів влади. Отримали? Ідіть і демонструйте. Якщо ні - не маєте права. Вийшли, не маючи права, - отримаєте по голові дубиною. Ну от і все!", - сказав він.

На питання, чому тоді в Москві закрили Тріумфальну площу, а на її реконструкцію немає навіть документації, Путін відповів:

"Послухайте. Повірте мені: я цього не знаю! Я цим не займаюся! Я кажу відверто і даю вам чесне партійне слово! Я і Шевчука не знав, і не знав, що вони збиралися на Тріумфальній площі ...е-е... регулярно".

"Так, до мене іноді доходило, ось вони виступали на Тріумфальній площі, от їх розігнали. Питаю: а чого їх розігнали? А тому, що їм дозволили в одному місці, а вони пішли в інше. Я кажу: а навіщо вони пішли в інше? І досі не зрозумію. Дозволили б їм...", - додав він.

Як відомо, на одному з добродійних вечорів Шевчук поставив Путіну питання, чому в Москві розганяють Марші незгодних. На це Путін заявив, що акції опозиції не будуть заборонятися, якщо вони не будуть заважати іншим громадянам.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...