Шевченко: "Назбиралась критична маса претензій до Хорошковського"

Вівторок, 31 серпня 2010, 09:11

Рішення Київського апеляційного амінсуду з приводу позбавлення частот телеканалів ТВі та "5 каналу" - це ще не кінець судової боротьби.

Про це заявив перший заступник голови комітету ВР з питань свободи слова та інформації Андрій Шевченко (БЮТ) в ефірі телеканалу ТВі у понеділок, повідомляє прес-служба каналу.

"Це - частина великої війни, це програна битва, це війна... взагалі за зажимання країни в кулак", - сказав Шевченко.

Він вважає, що влада використала рішення Національної ради з питань телебачення й радіомовлення.

"Не було б цього приводу - шукали би якісь інші, цей привід лежав на поверхні, вони ним скористалися... Це не крапка в цій історії, навіть в історії з цими ліцензіями - це три крапки", - сказав депутат, журналіст у минулому.

"Не треба складати руки, треба використовувати всі можливості оскарження в судах, хоча б для того, щоб привернути максимальну увагу громадськості до цієї історії. І шукати інші виходи", - наголосив Шевченко.

За його словами, "повторний конкурс, який можна зробити зразково-показовим, є одним з варіантів".

Депутат наголосив, що треба використовувати "усі можливості, які є".

"Що стосується конкретно Служби безпеки України і Валерія Хорошковського, то я думаю, що вже назбиралась критична маса претензій до однієї людини на цій посаді", - заявив також Шевченко.

"Я вважаю, що це вимагає зрозумілої публічної реакції, як для країни так і для світу. Це стосується не лише цієї історії (справа з відбору частот у 5 каналу та ТВі), а і блогерів і так далі", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...