Колишнього начальника доріг відбілили

Понеділок, 13 вересня 2010, 16:09
Суд скасував постанову Генпрокуратури про порушення кримінальної справи проти екс-глави Укравтодору Вадима Гуржоса.

Відповідна постанова Печерського райсуду Києва, якою була задоволена скарга Гуржоса, є у розпорядженні "Української правди".

Як зазначається у документі, щодо екс-глави Укравтодора 28 квітня 2010 була порушена справа про перевищення влади та службових повноважень. 

Прокурор вважав, що Гуржос порушив низку законів при підписанні наказів Укравтодору щодо відчуження майна дочірніх підприємств ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України" - колишніх державних підприємств, майно яких було передано до статутного фонду ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України".

Суд прийшов до висновку про відсутність в матеріалах достатніх даних, які б вказували на наявність в діях Гуржоса об'єктивних ознак злочинів.

Таким чином суд вирішив, що відсутні передбачені законом приводи і підстави до порушення даної справи, у зв'язку з чим постанова про її порушення підлягає скасуванню.

Як відомо, на вибори до Верховної Ради 2002 року Гуржос йшов 7-м номером у списку блоку "Команда озимого покоління", який очолював теперішній глава СБУ Валерій Хорошковський.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News