Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони": риторика заяв європейців збігається з гаслами Тимошенко

Вівторок, 14 вересня 2010, 20:59
Європейська народна партія пішла на поводу у окремих представників української опозиції.

Таку думку озвучив заступник глави Партії регіонів Леонід Кожара, повідомляє прес-служба партії.

Він зазначив, що Партія регіонів з повагою ставиться до ЄНП, однієї з провідних політичних сил континенту.

"У той же час вже не в перший раз доводиться з жалем констатувати, що заяви ЄНП з питань внутрішньої ситуації в Україні не відповідають політичним реаліям, страждають однобічністю підходів і ґрунтуються не на фактах, а на голослівних твердженнях окремих українських політичних сил", - зазначається в повідомленні.

"З жалем змушені зазначити, що риторика даної заяви збігається з деструктивними політичними гаслами Юлії Тимошенко, яка у справедливій і чесній боротьбі програла президентські вибори", - заявили в Партії регіонів.

Кожара вважає, що ЄНП могла б більш зважено підходити до заяв, які в змозі вплинути на ситуацію в країнах-партнерах Європейського Союзу.

"Європейські політики не в повній мірі володіють об'єктивною інформацією про процеси, що протікають в Україні. І цим незнанням зловживають деякі українські партнери ЄНП", - заявив політик.

На його думку, подібні заяви особливо дисонують з результатами візитів керівництва України в провідні європейські столиці.

"Регіони" закликають ЄНП більш уважно ознайомитися з ситуацією в Україні і запрошують її керівництво до більш активного і змістовного діалогу з усіма політичними силами і структурами державної влади в нашій країні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування