"Регіони" розповіли, що їх обнадіює

Середа, 15 вересня 2010, 12:23
Лідер фракції регіоналів у парламенті Олександр Єфремов вважає, що рейтинг Партії регіонів почне рости через рік.

Про це він заявив в інтерв'ю "Главреду".

"Думаю, через рік почнеться істотне поліпшення життя людей, після цього почне зростати і рейтинг Партії регіонів", - сказав регіонал.

"Ми знали, що буде падіння рейтингу, ще не прийшовши до влади. Але ми бачимо, що і після падіння він становить 27%", - зазначив Єфремов.

"Якщо ви порахуєте сумарний рейтинг наших прихильників і наших супротивників, то побачите, що перший з них, нехай і не набагато, але перевищує другий. Якраз це нас і обнадіює", - заявив він.

Крім того, за словами Єфремова, Партія регіонів ставить завдання мати більшість у кожній місцевій раді в Україні, "або самостійно, або з партнерами: комуністами, соціалістами і т.д.".

"У нас є президент від однієї політичної сили, є парламентська коаліція, сформована на базі цієї політичної сили, і якщо ми зможемо цю структуру перенести і на місцевий рівень, тоді у нас вишикується демократична вертикаль влади", - зазначив він.

У той же час регіонал наголосив, що "Верховна Рада не є підконтрольною одній політичній силі". "Якщо ми будемо робити речі, які не відповідають розумінню наших партнерів по коаліції, ми швидко зруйнуємо нашу команду", - додав Єфремов.

Відповідаючи на питання, чи відносить Партія регіонів Сергія Тігіпка і його "Сильну Україну" до своїх прибічників, він заявив: "Виходячи з дій Сергія Леонідовича, я роблю висновок, що він сьогодні активно працює на реалізацію тих програмних ідей, з якими президент і Партія регіонів йшли на вибори".

"На сьогоднішній день я не бачу підстав відносити його до супротивників. Хоча я і розумію, що він відбирає виборців в основному у нашої партії. Це має місце, і це необхідно враховувати", - сказав регіонал.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування