Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський особисто оплатив гулянку СБУ

П'ятниця, 17 вересня 2010, 16:35
Глава СБУ Валерій Хорошковський особисто оплатив святкування дня народження служби.

Про це він повідомив під час брифінгу у п'ятницю.

Глава служби спочатку не хотів називати публічно ім'я спонсора "з етичних міркувань".

Він запросив журналіста до себе в кабінет, пообіцявши назвати ім'я спонсора, але потім, за наполяганням журналістів, він сказав: "Це зробив я. Які в вас ще питання?".

На питання "Української правди" про те, що СБУ не має права приймати приватну допомогу не від кого, Хорошковський відповів: "А СБУ має право виконувати свої обов'язки? Вона їх виконує".

На питання, чому він не спонсорує фонд заробітної плати, а дає гроші лише на свята, глава СБУ відповів: "А в чому взагалі проблема? Чому вас не бентежило це питання, коли колишній прем'єр Юлія Тимошенко відкрито говорила, що я, коли працював на митниці, придбав за особисті гроші сканер. Чому вас це турбує зараз?".

Втім Хорошковський так і не сказав, у якій формі - готівкою або безготівковим розрахунком - вносилися гроші в бюджет СБУ. Він також не назвав суму.

Як відомо, згідно з законом про СБУ, "фінансування, матеріально-технічне та соціально-побутове забезпечення СБУ здійснюється Кабміном у порядку, визначеному Верховною Радою, за рахунок коштів держбюджету".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...