Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Корбан вважає, що його намагалися вбити

Понеділок, 20 вересня 2010, 10:56

Дніпропетровський бізнесмен Геннадій Корбан упевнений, що організатори вибуху в Дніпропетровську 17 вересня здійснили замах на його життя.

"Я впевнений - це був замах на вбивство. Причому заряд був достатній, щоб позбавити життя", - сказав він в інтерв'ю Коммерсант-Україна.

"Я вважаю, що вчинили замах на мене. Бізнес Геннадія Аксельрода досить мирний і творчий - він будує торгові центри. Олег Левін, як я вже говорив, постраждав менше за інших", - додав Корбан.

Водночас бізнесмен не пов'язує цей замах зі зміною влади.

"Навпаки, вважаю, що чинна влада ефективніша, ніж попередня", - сказав він.

Коментуючи заяви представників БЮТ про те, що замах став наслідком небажання групи "Приват" продати за низькою ціною "Укртатнафту" представникам донецького бізнесу, Корбан зазначив:
 
"Це неправда. Таких пропозицій не надходило. Більше того, мені взагалі не робили пропозицій продати будь-який бізнес. На мою адресу також не надходило жодних погроз".

Він також додав, що нинішні події "ніяк не пов'язані" із замахом на його життя, вчиненим у 2006 році.

"Попередній замах було розкрито і було знайдено його замовника", - зазначив Корбан.

Він вважає, що висувати версії з приводу нинішніх подій "зараз не дуже коректно".

"Тому що якщо я це зроблю, знову почнуться суди з газетою тієї людини, яка найбільше зацікавлена у моїй смерті. Нехай про версії говорять правоохоронні органи", - сказав Корбан.

За його словами, стан його здоров'я "не дуже хороший".

"У мене рвані рани на нозі і руці. Мені зробили операцію. У Геннадія Аксельрода рвані рани і переломи. Він теж перебуває в лікарні".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...