БЮТ: Азаров нападає на Тимошенко, щоб відволікти від цін

Понеділок, 20 вересня 2010, 17:05

В БЮТ переконані, що звинуваченнями на адресу Юлії Тимошенко уряд Азарова відволікає людей від цінової кризи.

Про це йдеться в заяві політсили у відповідь на інформацію, що уряд Азарова 17 вересня подав позов у США у зв'язку з начебто відмиванням урядом Тимошенко грошей через офшори під час закупівлі вакцини для грипу.

Також уряд Юлії Тимошенко звинувачено в тому, що у вересні 2009 року Кабінет Міністрів Тимошенко нібито дозволив "Укрвакцині" залучити кредит під держгарантії на суму до EUR800 млн. для реалізації інвестиційного проекту з проектування й будівництва лікувально-профілактичних установ.

У БЮТ наголошують, що всі ці звинувачення не відповідають дійсності.

"Уряд Юлії Тимошенко не закупив жодної ампули вакцини проти грипу. До цього часу всі вакцини закуповував уряд на чолі з Януковичем", - наголошується в заяві.

"Неправдою є і інформація про кредит, нібито запозичений у вересні минулого року. Ніяких кредитів у сумі 800 млн. євро у вересні минулого року, як і в інші періоди, уряд Юлії Тимошенко не брав", - зазначається в тексті.

У БЮТ переконані, що поява подібних заяв є наслідком того, що "розслідування діяльності уряду Тимошенко, замовлене урядом Азарова за бюджетний кошт (до речі, без тендеру) іноземним фахівцям з чорного піару, з тріском розвалилося".

Компанія "Trout Cacheris", проводячи так званий аудит, так і не змогла знайти зловживань з боку уряду Тимошенко", - зазначають у БЮТ.

"Поява нової порції безпідставних звинувачень на адресу Юлії Тимошенко є намаганням Януковича відволікти увагу громадськості від цінової кризи, необґрунтованого зростання тарифів на газ та житлово-комунальні послуги, розвалу економіки, зриву бюджетного процесу", - йдеться в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...