Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко написав Януковичу про зраду

Понеділок, 20 вересня 2010, 17:52

Екс-президент Віктор Ющенко просить президента Віктора Януковича не нехтувати незалежністю України.

Про це йдеться в його листі до Януковича.

"Тільки влада, яка свідома національних інтересів, впевнено їх захищає - користується повагою на міжнародній арені. У іншому випадку за словами дружби ховається використання у своїх цілях тих, хто не здатен обстоювати свій інтерес. Зрадою національних інтересів ще ніхто не домігся жодних значимих поступок", - йдеться в зверненні.

У своєму листі Ющенко висловлює обурення діями влади щодо інституту національної пам'яті та музею "Тюрма на Лонцького".

"Ситуація із затриманням та порушенням кримінальної справи проти директора Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів "Тюрма на Лонцького" Забілого, а згодом - обшук і вилучення історичних матеріалів з музею викликає обурення у всіх українських патріотів", - зазначає Ющенко.

"Такими діями влада хоче утвердити думку, що українська історія - секрет та налаштовує суспільство проти себе і об'єктивно грає на руку тим, хто хоче зупинити демократичний розвиток України, хто супроти консолідації суспільства - зовнішнім, недружнім силам", - зазначає він.

"Переконаний, що Ви не бажаєте, щоб Україна поступилась суверенітетом, щоб роль президента зводилась до виконання розпоряджень іззовні", - звернувся Ющенко до Януковича.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: