У партії Тимошенко відчули інформаційну блокаду

Понеділок, 20 вересня 2010, 18:22
На провідних українських телеканалах запроваджена тотальна цензура, щодо будь-якої критики на адресу діючої влади з боку опозиції.

Про це заявили в прес-службі партії "Батьківщина".

"Минулого тижня Європейська Народна Партія, яка об'єднує лідерів провідних демократичних країні Європи, на Політичній Асамблеї ЄНП, ухвалила резолюцію щодо України", - нагадали в партії.

В резолюції, зокрема, була висловлена стурбованість діями влади Януковича щодо утисків свободи слова, знищенням демократії, руйнування незалежної судової гілки влади, використання силових органів для політичних переслідувань та підготовкою до фальсифікації майбутніх виборів до місцевих рад.

"Документ, який відображає негативне сприйняття світовою демократичною спільнотою процесів у середині держави та шкодить її міжнародному іміджу, у будь-якій демократичній країні викликав би небачений резонанс і обговорення", - нагадують в "Батьківщині".

При цьому в прес-службі зазначають, що "українські провідні телеканали майже одностайно проігнорували у своїх щоденних та підсумкових інформаційних випусках повідомлення про резолюцію ЄНП".

Також каналами було проігноровано візит лідера партії Юлії Тимошенко на міжнародний форум до Брюсселю.

"Так само були недопущені до ефіру сюжети про наступні події минулого тижня: засідання опозиційного уряду, засідання ТСК щодо рішення Стокгольмського суду, прес-конференція екс-віце-прем'єра Григорія Немирі", - зазначають в "Батьківщині".

Керівництво партії має намір повідомити міжнародним моніторинговим організаціям про інформаційну блокаду, організовану владою довкола політичної сили.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...