Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк бере "чесне слово" зі своїх кандидатів не ставати "тушками"

Понеділок, 20 вересня 2010, 19:51
"Фронт змін" підписав угоду про політичну відповідальність з кандидатами в депутати місцевих рад в Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

Відповідні документи 20 вересня підписав лідер Арсеній Яценюк і представники кандидатів, повідомляє прес-служба партії.

Від імені кандидатів у ради угоду підписали глава Івано-Франківської облорганізації партії Володимир Шкварилюк та глава Чернівецької облорганізації "Фронту змін" Максим Бурбак.

Угода про політичну відповідальність передбачає, що "Фронт змін" іде на вибори до місцевих рад фактично за відкритими списками.

"Підписавши цю угоду, кандидати в депутати беруть на себе зобов'язання одночасно висуватися у багатомандатному виборчому окрузі та в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі до відповідної місцевої ради", - повідомили в прес-службі.

Підписанням цієї угоди кандидати в депутати від партії "Фронт змін" стверджують та гарантують, що вони висуваються партією "на вибори виключно з ідейних переконань, не сплачуючи за це жодних грошових коштів".

"Кандидати в депутати зобов'язуються увійти до складу фракції "Фронт змін" у відповідній місцевій раді після реєстрації депутатами місцевої ради, не входити без відповідних рішень фракції партії та її керівних органів до будь-яких інших фракцій, більшостей та коаліцій", - зазначають в повідомленні.

"Підписуючи угоду, вони гарантують, що у разі порушення вищевказаного зобов'язання, а також у разі їхнього виходу зі складу фракції партії, вони зобов'язані негайно скласти свої депутатські повноваження", - уточнили в партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування