Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТВі наполягає на поверненні до першої інстанції

Понеділок, 20 вересня 2010, 20:57

ТВi оскаржив у Вищому адмінсуді України постанову Київського апеляційного адмінсуду про позбавлення телеканалу ряду частот.

Відповідну касаційну скаргу юристи телеканалу подали у понеділок, повідомляє прес-служба ТВі.

"У касаційній скарзі ТВi просить суд скасувати постанову апеляційного суду і направити справу на новий судовий розгляд до суду першої інстанції", - зазначають в прес-службі.

ТВi переконаний, що суд своєю постановою "фактично залишив телеканал без можливості здійснювати мовлення не тільки на тих частотах, які видавалися на підставі рішень від 27 січня 2010 року, але й на інших частотах, які видавалися на підставі інших рішень, які не оскаржувалися з даного справі".

Також у своїй скарзі телеканал ТВі стверджує, що "суд привласнив собі повноваження позивачів і самостійно змінив заявлені ними позовні вимоги".

"Зокрема, позивачі просили суд анулювати доповнення до ліцензії каналу ТВі. Однак суд, встановивши, що такі вимоги не можуть бути задоволені, замість того, щоб відмовити в позові, ... вирішив з власної ініціативи" переписати "позовні заяви телеканалів групи "Інтер" і розглядати вже самостійно змінені вимоги", - говориться в повідомленні.

Як відомо, 30 серпня Київський апеляційний адмінсуд визнав неправомірним і скасував рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення про надання додаткових частот ТВi і 5 каналу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування