У Тимошенко обіцяють: "Ні Янукович, ні яйця на зустрічі не постраждають"

Вівторок, 21 вересня 2010, 12:58


Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко наполягає на невідкладній зустрічі з президентом Віктором Януковичем.

Про це йдеться у коментарі прес-служби БЮТ щодо відповіді керівника адміністрації президента Сергія Льовочкіна на вимогу "Батьківщини" про зустріч із Януковичем.

"Тимошенко наполягає на невідкладній зустрічі з Януковичем, оскільки вже повним ходом іде фальсифікація місцевих виборів", - сказано в ньому. 

Щодо умов, які поставив Льовочкін, "щоб опозиція була без шашок та без яєць", у партії Тимошенко заявляють:

"Нам зрозумілий історичний страх Віктора Януковича перед яйцями. Але Льовочкіну немає чого боятися: ані Янукович, ані яйця під час зустрічі не постраждають".

"А шашки, про які говорив Льовочкін, брати з собою не має сенсу. Відомо, що нова влада грає лише в наперстки", - додають у блоці Тимошенко.

Як стверджується у коментарії прес-служби БЮТ, опозиція "хоче, щоб українське суспільство і світова спільнота ще раз побачили, чи мають "декларації Януковича" і його "справи" щось спільне між собою для нового президента".

"Батьківщина" прийде, можливо, з незручними для президента, але доленосними для України питаннями", - заявляє прес-служба БЮТ.

"Сподіваємося, що зустріч з опозицією не буде мати таку сумну долю, як візит представників преси до "Міжгір‘я", - додає вона.

Як відомо, минулої п'ятниці Тимошенко вимагала особистої зустрічі з Януковичем.

У понеділок глава адміністрації президента Льовочкін заявив, що глава держави готовий зустрітися з опозицією для обговорення ситуації в країні.

"Опозиція може працювати на державу, а не лише використовувати шашки і яйця", - сказав також Льовочкін.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News