Кернес: у Ярославського нереалізовані амбіції

Середа, 22 вересня 2010, 16:09
В.о. мера Харкова Геннадій Кернес розцінює критику з боку бізнесмена Олександра Ярославського "наслідком нереалізованих амбіцій".

Про це він сказав, коментуючи, зокрема, заяву Ярославського про те, що останній не підтримає кандидатуру Кернеса на виборах міського голови 31 жовтня.

В.о. мера зазначив, що "кожен громадянин України має право в день голосування прийти на виборчу дільницю і своє волевиявлення таємно здійснити".

"Я упевнений, що не лише одна людина вирішує питання, ким хто буде. Я зі свого боку заявляю, що братиму участь у всіх процесах, пов`язаних з виборами 31 жовтня", - сказав він.

Відповідаючи на запитання, чи не пов`язана заява Ярославського з особистим конфліктом між ними, Кернес заявив: "Хочу сказати, що ніяких конфліктів, які можуть виходити від мене, бути не може".

"Тому що я сьогодні працюю в мерії, працюю від імені територіальної громади і несу відповідальність перед кожним харків`янином, незалежно від того, за кого він голосував", - сказав він.

За словами Кернеса, "інтереси Харкова і харків`ян вище за особисті амбіції". "Я думаю, що це - наслідок тих амбіцій, які не були реалізовані цим паном", - сказав він.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування