Нацрада переслідує партнерів ТВі?

Середа, 22 вересня 2010, 18:08
ТВі протестує проти переслідування своїх регіональних партнерів та заявляє, що продовжить мовлення всупереч протизаконним рішенням Нацради.

Про це йдеться в заяві прес-служби телеканалу ТВі.

Телеканал висловлює глибоке занепокоєння переслідуванням Нацрадою з питань телебачення та радіомовлення регіональних телерадіокомпаній.

Зокрема, тих, які є "партнерами телеканалу та ретранслюють програми ТВі відповідно до власних ліцензій".

В повідомленні зазначається, 22 вересня "Нацрада за пропозицією колишнього продавця та маркетолога компаній Хорошковскього Оксани Головатенко оголосила попередження телекомпанії "СХІД+" зі Слов'янська, яка на законних підставах ретранслює програми ТВі".

ТВі заявляє, що дії Нацради є "цензурою та подальшими спробами обмежити мовлення нашого каналу".

"Згідно з чинним законодавством України, ми не вважаємо рішення Нацради про анулювання додатків до нашої ліцензії підставою для припинення нашого мовлення в ефірі", - заявили на телеканалі.

"Ми продовжуємо ефірне мовлення та звертаємося до міжнародних громадських організацій у сфері медіа з проханням провести відкриту міжнародну юридичну експертизу усіх рішень Нацради, які стосуються нашого телеканалу та не допустити подальшого впровадження владою цензури в Україні", - йдеться в заяві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...