У Криму збираються вибити крісло з-під Джарти

Четвер, 23 вересня 2010, 10:22
Фракція комуністів у Верховній Раді Криму почала збір підписів за відставку Василя Джарти з посади глави Ради міністрів автономії.

Як заявив перший секретар кримського республіканського комітету Компартії, депутат від КПУ Леонід Грач, на даний час стадія збору підписів знаходиться "на початковому етапі": "Вже 8 підписів комуністів стоять".

Він також припустив, що свої підписи за відставку Василя Джарти поставлять депутати від фракцій "Союз" (10 депутатів), БЮТ (5), "Курултай-Рух" (8). "Питання навіть не в тому, чи буде це юридичний результат, питання в політичному маніфесті", - сказав Грач.

"Важливо, що "антиджартийський фронт" створюється з різних політичних сил, а консолідувати ці сили своєї безпардонністю, хамством і безтактністю зміг лише сам Джарти", - заявив депутат, повідомляє "Комерсант-Україна".
 
Видання зазначає, що для того щоб відправити Джарти у відставку, потрібно зібрати підписи більше половини депутатів Верховної Ради Криму. Всього в кримському парламенті 100 депутатів.

У Головному управлінні інформаційної політики Радміну ініціативу комуністів прокоментували словами Джарти, сказаними ним напередодні: "Поведінка комуністів - це маячні ідеї згасаючих політсил".

Як відомо, що в червні фракція комуністів вже ініціювала питання про відставку кримського прем'єра. Однак це питання так і не було включено до порядку денного червневої сесії кримського парламенту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News