У Генпрокуратурі вивчають справу Пукача й законність рішення по ньому

П'ятниця, 24 вересня 2010, 14:21


У Генпрокуратурі вивчають матеріали кримінальної справи у відношенні Олексія Пукача та законність прийнятого у відношенні нього рішення.

Про це розповів генпрокурор Олександр Медведько в інтерв'ю журналістам у п'ятницю, відповідаючи на запитання, чи продовжене слідство у справі Пукача, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У справі зараз виконується вимога статті 217 Кримінально-процесуального кодексу - ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.... Рішення прийняте слідчим, який є самостійною процесуальною фігурою", - сказав він.

"Одночасно наглядовим прокурором вивчається кримінальна справа, у тому числі законність ухваленого рішення", - додав Медведько.

Говорячи про те, чи означає це, що будуть проводитися якісь слідчі дії у даній справі, генпрокурор відповів: "поживемо - побачимо".

Також Медведько запевнив, що не підписував жодних наказів про звільнення слідчих: "Ніхто не відсторонювався, всі, хто працював, - працюють".

Як відомо, раніше Генпрокуратура направила подання до суду на продовження строку арешту Пукача до 14 грудня поточного року.

Як розповіли агентству у ГПУ, строк утримання під вартою екс-начальника Департаменту зовнішнього спостереження МВС, обвинувачуваного в убивстві журналіста Георгія Гонгадзе, буде продовжений до завершення ознайомлення сторін із матеріалами справи.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування